top of page
Office Mopping

Schoonmaakdiensten

Aandacht voor detail

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving.

Schoonmaak van uw kantoor, appartementencomplex of bedrijfspand in Noord-Holland? U bent bij ons aan het juiste adres voor schoonmaak en schoonmaakonderhoud van kantoren, appartementencomplexen, en/of al uw andere (bedrijf)ruimten. Altijd op basis van een professionele werkwijze.

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Wilt u de dagelijkse schoonmaak in de Noord-Holland professioneel laten verzorgen? Net als in de rest van Nederland verzorgen we de schoonmaak op kantoren, kinderdagverblijven, appartementencomplexen, zorginstellingen, gerenoveerd en/of nieuw gebouwen. We verzorgen de schoonmaak op locatie altijd in samenwerking met onze klanten. We stellen een helder schoonmaakschema op, aan de hand waarvan we de schoonmaak in uw kantoor, school, appartementencomplex of zorginstelling uitvoeren. Wij geven uiteraard een goed advies maar luisteren vooral naar wat uw wensen zijn en zullen daarop acteren.

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat een opleveringsschoonmaak voor u kan uitvoeren? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. We komen eenmalig bij u langs voor een grondige schoonmaak, desgewenst kunnen we u vervolgens van dienst zijn met periodieke schoonmaak.

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken voor schoonmaak van uw kantoor, tandartspraktijk , appartementencomplex of zorginstelling in Noord-Holland of de rest van Nederland? Neem contact met ons op.

Professionele dienstverlening

Wat we doen

Bathroom Cleaner

Schoonmaak

Schoonmaak van uw kantoor, appartementencomplex of bedrijfspand in Noord-Holland? U bent bij ons aan het juiste adres voor schoonmaak en schoonmaakonderhoud van kantoren, appartementencomplexen, en/of al uw andere woning of bedrijf ruimten.

Specialistisch vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren. Dagelijks gaan er een hoop schoenen, hakken en wellicht wielen overheen. Daarnaast kunnen factoren zoals vuil en vocht zorgen voor slijtage. Met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk maken en dan is de vloer zeer belangrijk. Met de specialistische reiniging van Kabani.team kunt u uw vloer onderhouden.

Vloeronderhoud.jpg
in-the-bathroom-ceramic-sink-tiles-and-water-tap-washing.jpg

Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden. Maar na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch (sterk) vervuild. Kabani.team ont zorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair.

Dieptereiniging keukens

Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding. De eisen die de wetgever stelt aan professionele keukens zijn daarom dan ook zeer streng. Ondanks uw inzet en aandacht is de kans groot dat er toch vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen.

Clean Kitchen
Glasbewassing.jfif

Glasbewassing (Interieur)

Ramen wassen hoort niet tot de core business van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Kabani.team biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Tapijt- en meubelreiniging

Vloerbedekking en gestoffeerde meubels zorgen voor een warme uitstraling van uw bedrijfspand. Zijn tapijten en vloerbekleding vervuild dan doen ze helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie. Ook zijn stof- en vuildeeltjes vaak aanleiding voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Eenvoudigweg stofzuigen is – zeker na langere tijd - vaak onvoldoende voor bedrijfspanden en ruimtes die u intensief benut.

Tapijt- en meubelreiniging.jpg
Reinigen kantoorapparatuur en computers.jpg

Reinigen kantoorapparatuur en computers

Van kantoorapparatuur en hardware verwacht u dat het werkt. Niets zo vervelend als een printer die hapert of een computer die uitvalt. Zeker als dit gebeurt op momenten waarop u druk bent. Door intensief gebruik vervuilt apparatuur sneller dan u wellicht denkt. In toetsenborden verzamelen zich vuil en kruimels. En wat dacht u van bacteriën en virussen die zich verzamelen op computermuizen, printers en telefoons.

Verhuizingen

Uit een (interne) verhuizing komen altijd schoonmaakwerkzaamheden en vaak ook klussen voort. Waar nodig maken we eerst de ‘nieuwe’ ruimte schoon voordat u deze laat inrichten. Is de verhuizer klaar in het ‘oude’ pand/woning dan zorgt Kabani.team dat u dit netjes en schoon achterlaat. Ook voeren we alle voorkomende klussen efficiënt en vakkundig uit. Zo nemen we u alle zorgen rond de verhuizing uit handen.

leeg pand.jpg
bottom of page